Tamil Meaning of nikolai vasilievich gogol
நிக்கோலாய் வாசிலிவிச் கோகோல்
Other Tamil words related to நிக்கோலாய் வாசிலிவிச் கோகோல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of nikolai vasilievich gogol
- nikolai lenin => நிக்கோலாய் லெனின்
- nikolai ivanovich lobachevsky => நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி
- nikolai ivanovich bukharin => நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின்
- nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolai andreyevich rimski-korsakov => நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolaas tinbergen => நிகோலஸ் டின்பெர்கன்
- nikola tesla => நிக்கோலா டெஸ்லா
- nikita sergeyevich khrushchev => நிக்கிட்டா செர்ஜிவிச் க்ருஷ்செவ்
- nikita khrushchev => நிக்கிடா குருசேவ்
- nike => நைகே
Definitions and Meaning of nikolai vasilievich gogol in English
nikolai vasilievich gogol (n)
Russian writer who introduced realism to Russian literature (1809-1852)
FAQs About the word nikolai vasilievich gogol
நிக்கோலாய் வாசிலிவிச் கோகோல்
Russian writer who introduced realism to Russian literature (1809-1852)
No synonyms found.
No antonyms found.
nikolai lenin => நிக்கோலாய் லெனின், nikolai ivanovich lobachevsky => நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி, nikolai ivanovich bukharin => நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின், nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ், nikolai andreyevich rimski-korsakov => நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்,