Tamil Meaning of nikolai ivanovich bukharin
நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின்
Other Tamil words related to நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of nikolai ivanovich bukharin
- nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolai andreyevich rimski-korsakov => நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolaas tinbergen => நிகோலஸ் டின்பெர்கன்
- nikola tesla => நிக்கோலா டெஸ்லா
- nikita sergeyevich khrushchev => நிக்கிட்டா செர்ஜிவிச் க்ருஷ்செவ்
- nikita khrushchev => நிக்கிடா குருசேவ்
- nike => நைகே
- nijmegen => நிஜ்மெகன்
- nijinsky => நிஜின்ஸ்கி
- nij => நிஜ
- nikolai ivanovich lobachevsky => நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி
- nikolai lenin => நிக்கோலாய் லெனின்
- nikolai vasilievich gogol => நிக்கோலாய் வாசிலிவிச் கோகோல்
- nil => நீலம்
- nile => நைல்
- nile crocodile => நைல் முதலை
- nile river => நைல் நதி
- nilgai => நீலகாய்
- nilgau => நீலகாய்
- nilgiri hills => நீலகிரி மலைகள்
Definitions and Meaning of nikolai ivanovich bukharin in English
nikolai ivanovich bukharin (n)
Bolshevik leader in Russia who advocated gradual collectivism of the farms; was executed in a purge by Stalin (1888-1938)
FAQs About the word nikolai ivanovich bukharin
நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின்
Bolshevik leader in Russia who advocated gradual collectivism of the farms; was executed in a purge by Stalin (1888-1938)
No synonyms found.
No antonyms found.
nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ், nikolai andreyevich rimski-korsakov => நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ், nikolaas tinbergen => நிகோலஸ் டின்பெர்கன், nikola tesla => நிக்கோலா டெஸ்லா, nikita sergeyevich khrushchev => நிக்கிட்டா செர்ஜிவிச் க்ருஷ்செவ்,