Tamil Meaning of nijinsky
நிஜின்ஸ்கி
Other Tamil words related to நிஜின்ஸ்கி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of nijinsky
- nijmegen => நிஜ்மெகன்
- nike => நைகே
- nikita khrushchev => நிக்கிடா குருசேவ்
- nikita sergeyevich khrushchev => நிக்கிட்டா செர்ஜிவிச் க்ருஷ்செவ்
- nikola tesla => நிக்கோலா டெஸ்லா
- nikolaas tinbergen => நிகோலஸ் டின்பெர்கன்
- nikolai andreyevich rimski-korsakov => நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolai ivanovich bukharin => நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின்
- nikolai ivanovich lobachevsky => நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி
Definitions and Meaning of nijinsky in English
nijinsky (n)
Russian dancer considered by many to be the greatest dancer of the 20th century (1890-1950)
FAQs About the word nijinsky
நிஜின்ஸ்கி
Russian dancer considered by many to be the greatest dancer of the 20th century (1890-1950)
No synonyms found.
No antonyms found.
nij => நிஜ, nihon => நிஹோன், nihility => நியூனைட்டி, nihilistic delusion => நைஹிலிஸ்ட் மாயை, nihilistic => நியாயவாத,