Tamil Meaning of nike
நைகே
Other Tamil words related to நைகே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of nike
- nikita khrushchev => நிக்கிடா குருசேவ்
- nikita sergeyevich khrushchev => நிக்கிட்டா செர்ஜிவிச் க்ருஷ்செவ்
- nikola tesla => நிக்கோலா டெஸ்லா
- nikolaas tinbergen => நிகோலஸ் டின்பெர்கன்
- nikolai andreyevich rimski-korsakov => நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolai ivanovich bukharin => நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின்
- nikolai ivanovich lobachevsky => நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி
- nikolai lenin => நிக்கோலாய் லெனின்
- nikolai vasilievich gogol => நிக்கோலாய் வாசிலிவிச் கோகோல்
Definitions and Meaning of nike in English
nike (n)
(Greek mythology) winged goddess of victory; identified with Roman Victoria
FAQs About the word nike
நைகே
(Greek mythology) winged goddess of victory; identified with Roman Victoria
No synonyms found.
No antonyms found.
nijmegen => நிஜ்மெகன், nijinsky => நிஜின்ஸ்கி, nij => நிஜ, nihon => நிஹோன், nihility => நியூனைட்டி,