Tamil Meaning of nikolaas tinbergen
நிகோலஸ் டின்பெர்கன்
Other Tamil words related to நிகோலஸ் டின்பெர்கன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of nikolaas tinbergen
- nikolai andreyevich rimski-korsakov => நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolai ivanovich bukharin => நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின்
- nikolai ivanovich lobachevsky => நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி
- nikolai lenin => நிக்கோலாய் லெனின்
- nikolai vasilievich gogol => நிக்கோலாய் வாசிலிவிச் கோகோல்
- nil => நீலம்
- nile => நைல்
- nile crocodile => நைல் முதலை
- nile river => நைல் நதி
Definitions and Meaning of nikolaas tinbergen in English
nikolaas tinbergen (n)
Dutch zoologist who showed that much animal behavior is innate and stereotyped (1907-1988)
FAQs About the word nikolaas tinbergen
நிகோலஸ் டின்பெர்கன்
Dutch zoologist who showed that much animal behavior is innate and stereotyped (1907-1988)
No synonyms found.
No antonyms found.
nikola tesla => நிக்கோலா டெஸ்லா, nikita sergeyevich khrushchev => நிக்கிட்டா செர்ஜிவிச் க்ருஷ்செவ், nikita khrushchev => நிக்கிடா குருசேவ், nike => நைகே, nijmegen => நிஜ்மெகன்,