Tamil Meaning of nikolai andreyevich rimski-korsakov
நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
Other Tamil words related to நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of nikolai andreyevich rimski-korsakov
- nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolai ivanovich bukharin => நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின்
- nikolai ivanovich lobachevsky => நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி
- nikolai lenin => நிக்கோலாய் லெனின்
- nikolai vasilievich gogol => நிக்கோலாய் வாசிலிவிச் கோகோல்
- nil => நீலம்
- nile => நைல்
- nile crocodile => நைல் முதலை
- nile river => நைல் நதி
- nilgai => நீலகாய்
Definitions and Meaning of nikolai andreyevich rimski-korsakov in English
nikolai andreyevich rimski-korsakov (n)
Russian composer of operas and orchestral works; often used themes from folk music (1844-1908)
FAQs About the word nikolai andreyevich rimski-korsakov
நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
Russian composer of operas and orchestral works; often used themes from folk music (1844-1908)
No synonyms found.
No antonyms found.
nikolaas tinbergen => நிகோலஸ் டின்பெர்கன், nikola tesla => நிக்கோலா டெஸ்லா, nikita sergeyevich khrushchev => நிக்கிட்டா செர்ஜிவிச் க்ருஷ்செவ், nikita khrushchev => நிக்கிடா குருசேவ், nike => நைகே,