Tamil Meaning of nil
நீலம்
Other Tamil words related to நீலம்
Nearest Words of nil
- nikolai vasilievich gogol => நிக்கோலாய் வாசிலிவிச் கோகோல்
- nikolai lenin => நிக்கோலாய் லெனின்
- nikolai ivanovich lobachevsky => நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி
- nikolai ivanovich bukharin => நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின்
- nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolai andreyevich rimski-korsakov => நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolaas tinbergen => நிகோலஸ் டின்பெர்கன்
- nikola tesla => நிக்கோலா டெஸ்லா
- nikita sergeyevich khrushchev => நிக்கிட்டா செர்ஜிவிச் க்ருஷ்செவ்
- nikita khrushchev => நிக்கிடா குருசேவ்
Definitions and Meaning of nil in English
nil (n)
a quantity of no importance
nil (v. t.)
Will not.
nil (n. & a.)
Nothing; of no account; worthless; -- a term often used for canceling, in accounts or bookkeeping.
FAQs About the word nil
நீலம்
a quantity of no importanceWill not., Nothing; of no account; worthless; -- a term often used for canceling, in accounts or bookkeeping.
எதுவுமில்லை,பூஜ்யம்,தொடக்கம்,குறியீடு,கெட்டது,பூஜ்ஜியம்,ஓ,ஓஹ்,ஒன்றுமில்லை,ஜிப்
No antonyms found.
nikolai vasilievich gogol => நிக்கோலாய் வாசிலிவிச் கோகோல், nikolai lenin => நிக்கோலாய் லெனின், nikolai ivanovich lobachevsky => நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி, nikolai ivanovich bukharin => நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின், nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்,