Tamil Meaning of mitriform
மைட்ரிஃபார்ம்
Other Tamil words related to மைட்ரிஃபார்ம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mitriform
- mitrewort => மைட்ரோவார்ட்
- mitred => மிட்ரெட்
- mitre joint => மைட்டர் ஜொயிண்ட்
- mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ்
- mitre => மைட்டர்
- mitral valve stenosis => மைட்ரல் வால்வ் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitral valve prolapse => மைட்ரல் வால்வ் ப்ரொலேப்ஸ்
- mitral valve => மைட்ரல் வால்வு
- mitral stenosis => மைடிரல் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitral => மைட்ரல்
Definitions and Meaning of mitriform in English
mitriform (a.)
Having the form of a miter, or a peaked cap; as, a mitriform calyptra.
FAQs About the word mitriform
மைட்ரிஃபார்ம்
Having the form of a miter, or a peaked cap; as, a mitriform calyptra.
No synonyms found.
No antonyms found.
mitrewort => மைட்ரோவார்ட், mitred => மிட்ரெட், mitre joint => மைட்டர் ஜொயிண்ட், mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ், mitre => மைட்டர்,