Tamil Meaning of mitral valve
மைட்ரல் வால்வு
Other Tamil words related to மைட்ரல் வால்வு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mitral valve
- mitral valve prolapse => மைட்ரல் வால்வ் ப்ரொலேப்ஸ்
- mitral valve stenosis => மைட்ரல் வால்வ் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitre => மைட்டர்
- mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ்
- mitre joint => மைட்டர் ஜொயிண்ட்
- mitred => மிட்ரெட்
- mitrewort => மைட்ரோவார்ட்
- mitriform => மைட்ரிஃபார்ம்
- mitring => மிட்ரிங்
- mitrula elegans => மிட்ருலா எலெகான்ஸ்
Definitions and Meaning of mitral valve in English
mitral valve (n)
valve with two cusps; situated between the left atrium and the left ventricle
FAQs About the word mitral valve
மைட்ரல் வால்வு
valve with two cusps; situated between the left atrium and the left ventricle
No synonyms found.
No antonyms found.
mitral stenosis => மைடிரல் ஸ்டெனோசிஸ், mitral => மைட்ரல், mitrailleuse => மித்ரெயில்யூஸ், mitrailleur => மித்ரயில்லர், mitraille => மைட்ரெயில்,