Tamil Meaning of mitra
நண்பர்
Other Tamil words related to நண்பர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mitra
- mitraille => மைட்ரெயில்
- mitrailleur => மித்ரயில்லர்
- mitrailleuse => மித்ரெயில்யூஸ்
- mitral => மைட்ரல்
- mitral stenosis => மைடிரல் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitral valve => மைட்ரல் வால்வு
- mitral valve prolapse => மைட்ரல் வால்வ் ப்ரொலேப்ஸ்
- mitral valve stenosis => மைட்ரல் வால்வ் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitre => மைட்டர்
- mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ்
Definitions and Meaning of mitra in English
mitra (n)
Hindu god of friendship and alliances; usually invoked together with Varuna as a supporter of heaven and earth
FAQs About the word mitra
நண்பர்
Hindu god of friendship and alliances; usually invoked together with Varuna as a supporter of heaven and earth
No synonyms found.
No antonyms found.
mitotic => மைட்டோடிக், mitosis => மைட்டோசிஸ், mitomycin => மைட்டோமைசின், mitome => மிட்டோம், mitogen => மிடோஜென்,