Tamil Meaning of mitral stenosis
மைடிரல் ஸ்டெனோசிஸ்
Other Tamil words related to மைடிரல் ஸ்டெனோசிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mitral stenosis
- mitral valve => மைட்ரல் வால்வு
- mitral valve prolapse => மைட்ரல் வால்வ் ப்ரொலேப்ஸ்
- mitral valve stenosis => மைட்ரல் வால்வ் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitre => மைட்டர்
- mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ்
- mitre joint => மைட்டர் ஜொயிண்ட்
- mitred => மிட்ரெட்
- mitrewort => மைட்ரோவார்ட்
- mitriform => மைட்ரிஃபார்ம்
- mitring => மிட்ரிங்
Definitions and Meaning of mitral stenosis in English
mitral stenosis (n)
obstruction or narrowing of the mitral valve (as by scarring from rheumatic fever)
FAQs About the word mitral stenosis
மைடிரல் ஸ்டெனோசிஸ்
obstruction or narrowing of the mitral valve (as by scarring from rheumatic fever)
No synonyms found.
No antonyms found.
mitral => மைட்ரல், mitrailleuse => மித்ரெயில்யூஸ், mitrailleur => மித்ரயில்லர், mitraille => மைட்ரெயில், mitra => நண்பர்,