Tamil Meaning of mitrewort
மைட்ரோவார்ட்
Other Tamil words related to மைட்ரோவார்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mitrewort
- mitred => மிட்ரெட்
- mitre joint => மைட்டர் ஜொயிண்ட்
- mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ்
- mitre => மைட்டர்
- mitral valve stenosis => மைட்ரல் வால்வ் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitral valve prolapse => மைட்ரல் வால்வ் ப்ரொலேப்ஸ்
- mitral valve => மைட்ரல் வால்வு
- mitral stenosis => மைடிரல் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitral => மைட்ரல்
- mitrailleuse => மித்ரெயில்யூஸ்
Definitions and Meaning of mitrewort in English
mitrewort (n)
any of various rhizomatous perennial herbs of the genus Mitella having a capsule resembling a bishop's miter
FAQs About the word mitrewort
மைட்ரோவார்ட்
any of various rhizomatous perennial herbs of the genus Mitella having a capsule resembling a bishop's miter
No synonyms found.
No antonyms found.
mitred => மிட்ரெட், mitre joint => மைட்டர் ஜொயிண்ட், mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ், mitre => மைட்டர், mitral valve stenosis => மைட்ரல் வால்வ் ஸ்டெனோசிஸ்,