Tamil Meaning of mitred
மிட்ரெட்
Other Tamil words related to மிட்ரெட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mitred
- mitre joint => மைட்டர் ஜொயிண்ட்
- mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ்
- mitre => மைட்டர்
- mitral valve stenosis => மைட்ரல் வால்வ் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitral valve prolapse => மைட்ரல் வால்வ் ப்ரொலேப்ஸ்
- mitral valve => மைட்ரல் வால்வு
- mitral stenosis => மைடிரல் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitral => மைட்ரல்
- mitrailleuse => மித்ரெயில்யூஸ்
- mitrailleur => மித்ரயில்லர்
Definitions and Meaning of mitred in English
mitred ()
of Mitre
FAQs About the word mitred
மிட்ரெட்
of Mitre
No synonyms found.
No antonyms found.
mitre joint => மைட்டர் ஜொயிண்ட், mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ், mitre => மைட்டர், mitral valve stenosis => மைட்ரல் வால்வ் ஸ்டெனோசிஸ், mitral valve prolapse => மைட்ரல் வால்வ் ப்ரொலேப்ஸ்,