Tamil Meaning of mitre joint
மைட்டர் ஜொயிண்ட்
Other Tamil words related to மைட்டர் ஜொயிண்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mitre joint
- mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ்
- mitre => மைட்டர்
- mitral valve stenosis => மைட்ரல் வால்வ் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitral valve prolapse => மைட்ரல் வால்வ் ப்ரொலேப்ஸ்
- mitral valve => மைட்ரல் வால்வு
- mitral stenosis => மைடிரல் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitral => மைட்ரல்
- mitrailleuse => மித்ரெயில்யூஸ்
- mitrailleur => மித்ரயில்லர்
- mitraille => மைட்ரெயில்
Definitions and Meaning of mitre joint in English
mitre joint (n)
joint that forms a corner; usually both sides are bevelled at a 45-degree angle to form a 90-degree corner
FAQs About the word mitre joint
மைட்டர் ஜொயிண்ட்
joint that forms a corner; usually both sides are bevelled at a 45-degree angle to form a 90-degree corner
No synonyms found.
No antonyms found.
mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ், mitre => மைட்டர், mitral valve stenosis => மைட்ரல் வால்வ் ஸ்டெனோசிஸ், mitral valve prolapse => மைட்ரல் வால்வ் ப்ரொலேப்ஸ், mitral valve => மைட்ரல் வால்வு,