Tamil Meaning of mitring
மிட்ரிங்
Other Tamil words related to மிட்ரிங்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mitring
- mitriform => மைட்ரிஃபார்ம்
- mitrewort => மைட்ரோவார்ட்
- mitred => மிட்ரெட்
- mitre joint => மைட்டர் ஜொயிண்ட்
- mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ்
- mitre => மைட்டர்
- mitral valve stenosis => மைட்ரல் வால்வ் ஸ்டெனோசிஸ்
- mitral valve prolapse => மைட்ரல் வால்வ் ப்ரொலேப்ஸ்
- mitral valve => மைட்ரல் வால்வு
- mitral stenosis => மைடிரல் ஸ்டெனோசிஸ்
Definitions and Meaning of mitring in English
mitring ()
of Mitre
FAQs About the word mitring
மிட்ரிங்
of Mitre
No synonyms found.
No antonyms found.
mitriform => மைட்ரிஃபார்ம், mitrewort => மைட்ரோவார்ட், mitred => மிட்ரெட், mitre joint => மைட்டர் ஜொயிண்ட், mitre box => மைட்டர் பாக்ஸ்,