Tamil Meaning of john
john
Other Tamil words related to john
Nearest Words of john
- johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர்
- johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க்
- johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
- johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர்
- johannes kepler => ஜோஹன்னஸ் கெப்லர்
- johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
- johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ
- johannes eckhart => ஜோஹன்னஸ் எக்கார்ட்
- johannes diderik van der waals => ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ்
- john adams => ஜான் ஆடம்ஸ்
- john amos comenius => ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ்
- john anthony ciardi => ஜான் ஆந்தனி சியார்டி
- john augustus roebling => ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங்
- john bach mcmaster => ஜான் பாச் மக்மாஸ்டர்
- john barleycorn => ஜான் பார்லிகார்ன்
- john barrington wain => ஜான் பேரிங்டன் வெயின்
- john barth => ஜான் பார்த்
- john bartlett => ஜான் பர்ட்லெட்
- john berry hobbs => ஜான் பெரி ஹாப்ஸ்
Definitions and Meaning of john in English
john (n)
a room or building equipped with one or more toilets
youngest son of Henry II; King of England from 1199 to 1216; succeeded to the throne on the death of his brother Richard I; lost his French possessions; in 1215 John was compelled by the barons to sign the Magna Carta (1167-1216)
(New Testament) disciple of Jesus; traditionally said to be the author of the 4th Gospel and three epistles and the book of Revelation
a prostitute's customer
the last of the four Gospels in the New Testament
john (n.)
A proper name of a man.
FAQs About the word john
Definition not available
a room or building equipped with one or more toilets, youngest son of Henry II; King of England from 1199 to 1216; succeeded to the throne on the death of his b
குளியலறை,கழிப்பறை,கழிப்பிடம்,குளியல்,சதுப்பு நிலம்,முடியும்,குளோக்ரூம்,வசதிக் கூடம்,வசதி,தலை
No antonyms found.
johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர், johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க், johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென், johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ், johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர்,