Tamil Meaning of james madison
ஜேம்ஸ் மெடிசன்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் மெடிசன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james madison
- james langston hughes => ஜேம்ஸ் லாங்ஸ்டன் ஹியூஸ்
- james knox polk => ஜேம்ஸ் நாக்ஸ் போல்க்
- james k. polk => ஜேம்ஸ் கே. போல்க்
- james joyce => ஜேம்ஸ் ஜாய்ஸ்
- james joseph tunney => ஜேம்ஸ் ஜோசப் டூனி
- james john corbett => ஜேம்ஸ் ஜான் கார்பெட்
- james jerome hill => ஜேம்ஸ் ஜெரோம் ஹில்
- james ives => ஜேம்ஸ் ஐவஸ்
- james iv => ஜேம்ஸ் IV
- james ii => ஜேம்ஸ் இரண்டாம்
- james maitland stewart => ஜேம்ஸ் மைட்லாண்ட் ஸ்டீவர்ட்
- james marshall hendrix => ஜேம்ஸ் மார்ஷல் ஹெண்ட்ரிக்ஸ்
- james mason => ஜேம்ஸ் மேசன்
- james matthew barrie => ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி
- james mckeen cattell => ஜேம்ஸ் மெக்யூன் கேட்டல்
- james meredith => ஜேம்ஸ் மெரெடித்
- james merritt ives => ஜேம்ஸ் மெரிட் ஐவ்ஸ்
- james michener => ஜேம்ஸ் மிச்சனர்
- james mill => ஜேம்ஸ் மில்
- james monroe => ஜேம்ஸ் மோன்ரோ
Definitions and Meaning of james madison in English
james madison (n)
4th President of the United States; member of the Continental Congress and rapporteur at the Constitutional Convention in 1776; helped frame the Bill of Rights (1751-1836)
FAQs About the word james madison
ஜேம்ஸ் மெடிசன்
4th President of the United States; member of the Continental Congress and rapporteur at the Constitutional Convention in 1776; helped frame the Bill of Rights
No synonyms found.
No antonyms found.
james langston hughes => ஜேம்ஸ் லாங்ஸ்டன் ஹியூஸ், james knox polk => ஜேம்ஸ் நாக்ஸ் போல்க், james k. polk => ஜேம்ஸ் கே. போல்க், james joyce => ஜேம்ஸ் ஜாய்ஸ், james joseph tunney => ஜேம்ஸ் ஜோசப் டூனி,