Tamil Meaning of james joyce
ஜேம்ஸ் ஜாய்ஸ்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் ஜாய்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james joyce
- james joseph tunney => ஜேம்ஸ் ஜோசப் டூனி
- james john corbett => ஜேம்ஸ் ஜான் கார்பெட்
- james jerome hill => ஜேம்ஸ் ஜெரோம் ஹில்
- james ives => ஜேம்ஸ் ஐவஸ்
- james iv => ஜேம்ஸ் IV
- james ii => ஜேம்ஸ் இரண்டாம்
- james i => ஜேம்ஸ் I
- james hutton => ஜேம்ஸ் ஹட்டான்
- james howard meredith => ஜேம்ஸ் ஹோவர்ட் மெரடித்
- james hogg => ஜேம்ஸ் ஹாக்
- james k. polk => ஜேம்ஸ் கே. போல்க்
- james knox polk => ஜேம்ஸ் நாக்ஸ் போல்க்
- james langston hughes => ஜேம்ஸ் லாங்ஸ்டன் ஹியூஸ்
- james madison => ஜேம்ஸ் மெடிசன்
- james maitland stewart => ஜேம்ஸ் மைட்லாண்ட் ஸ்டீவர்ட்
- james marshall hendrix => ஜேம்ஸ் மார்ஷல் ஹெண்ட்ரிக்ஸ்
- james mason => ஜேம்ஸ் மேசன்
- james matthew barrie => ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி
- james mckeen cattell => ஜேம்ஸ் மெக்யூன் கேட்டல்
- james meredith => ஜேம்ஸ் மெரெடித்
Definitions and Meaning of james joyce in English
james joyce (n)
influential Irish writer noted for his many innovations (such as stream of consciousness writing) (1882-1941)
FAQs About the word james joyce
ஜேம்ஸ் ஜாய்ஸ்
influential Irish writer noted for his many innovations (such as stream of consciousness writing) (1882-1941)
No synonyms found.
No antonyms found.
james joseph tunney => ஜேம்ஸ் ஜோசப் டூனி, james john corbett => ஜேம்ஸ் ஜான் கார்பெட், james jerome hill => ஜேம்ஸ் ஜெரோம் ஹில், james ives => ஜேம்ஸ் ஐவஸ், james iv => ஜேம்ஸ் IV,