Tamil Meaning of james iv
ஜேம்ஸ் IV
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் IV
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james iv
- james ii => ஜேம்ஸ் இரண்டாம்
- james i => ஜேம்ஸ் I
- james hutton => ஜேம்ஸ் ஹட்டான்
- james howard meredith => ஜேம்ஸ் ஹோவர்ட் மெரடித்
- james hogg => ஜேம்ஸ் ஹாக்
- james henry leigh hunt => ஜேம்ஸ் ஹென்றி லீ ஹண்ட்
- james harvey robinson => ஜேம்ஸ் ஹார்வி ராபின்ஸன்
- james harold doolittle => ஜேம்ஸ் ஹரோல்ட் டூலிட்டில்
- james hargreaves => ஜேம்ஸ் ஹார்ஹ்ரீவ்ஸ்
- james grover thurber => ஜேம்ஸ் க்ரோவர் துர்பர்
- james ives => ஜேம்ஸ் ஐவஸ்
- james jerome hill => ஜேம்ஸ் ஜெரோம் ஹில்
- james john corbett => ஜேம்ஸ் ஜான் கார்பெட்
- james joseph tunney => ஜேம்ஸ் ஜோசப் டூனி
- james joyce => ஜேம்ஸ் ஜாய்ஸ்
- james k. polk => ஜேம்ஸ் கே. போல்க்
- james knox polk => ஜேம்ஸ் நாக்ஸ் போல்க்
- james langston hughes => ஜேம்ஸ் லாங்ஸ்டன் ஹியூஸ்
- james madison => ஜேம்ஸ் மெடிசன்
- james maitland stewart => ஜேம்ஸ் மைட்லாண்ட் ஸ்டீவர்ட்
Definitions and Meaning of james iv in English
james iv (n)
a Stuart king of Scotland who married a daughter of Henry VII; when England and France went to war in 1513 he invaded England and died in defeat at Flodden (1473-1513)
FAQs About the word james iv
ஜேம்ஸ் IV
a Stuart king of Scotland who married a daughter of Henry VII; when England and France went to war in 1513 he invaded England and died in defeat at Flodden (147
No synonyms found.
No antonyms found.
james ii => ஜேம்ஸ் இரண்டாம், james i => ஜேம்ஸ் I, james hutton => ஜேம்ஸ் ஹட்டான், james howard meredith => ஜேம்ஸ் ஹோவர்ட் மெரடித், james hogg => ஜேம்ஸ் ஹாக்,