Tamil Meaning of james ives
ஜேம்ஸ் ஐவஸ்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் ஐவஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james ives
- james iv => ஜேம்ஸ் IV
- james ii => ஜேம்ஸ் இரண்டாம்
- james i => ஜேம்ஸ் I
- james hutton => ஜேம்ஸ் ஹட்டான்
- james howard meredith => ஜேம்ஸ் ஹோவர்ட் மெரடித்
- james hogg => ஜேம்ஸ் ஹாக்
- james henry leigh hunt => ஜேம்ஸ் ஹென்றி லீ ஹண்ட்
- james harvey robinson => ஜேம்ஸ் ஹார்வி ராபின்ஸன்
- james harold doolittle => ஜேம்ஸ் ஹரோல்ட் டூலிட்டில்
- james hargreaves => ஜேம்ஸ் ஹார்ஹ்ரீவ்ஸ்
- james jerome hill => ஜேம்ஸ் ஜெரோம் ஹில்
- james john corbett => ஜேம்ஸ் ஜான் கார்பெட்
- james joseph tunney => ஜேம்ஸ் ஜோசப் டூனி
- james joyce => ஜேம்ஸ் ஜாய்ஸ்
- james k. polk => ஜேம்ஸ் கே. போல்க்
- james knox polk => ஜேம்ஸ் நாக்ஸ் போல்க்
- james langston hughes => ஜேம்ஸ் லாங்ஸ்டன் ஹியூஸ்
- james madison => ஜேம்ஸ் மெடிசன்
- james maitland stewart => ஜேம்ஸ் மைட்லாண்ட் ஸ்டீவர்ட்
- james marshall hendrix => ஜேம்ஸ் மார்ஷல் ஹெண்ட்ரிக்ஸ்
Definitions and Meaning of james ives in English
james ives (n)
United States lithographer who (with his partner Nathaniel Currier) produced thousands of prints signed `Currier & Ives' (1824-1895)
FAQs About the word james ives
ஜேம்ஸ் ஐவஸ்
United States lithographer who (with his partner Nathaniel Currier) produced thousands of prints signed `Currier & Ives' (1824-1895)
No synonyms found.
No antonyms found.
james iv => ஜேம்ஸ் IV, james ii => ஜேம்ஸ் இரண்டாம், james i => ஜேம்ஸ் I, james hutton => ஜேம்ஸ் ஹட்டான், james howard meredith => ஜேம்ஸ் ஹோவர்ட் மெரடித்,