Tamil Meaning of james harold doolittle
ஜேம்ஸ் ஹரோல்ட் டூலிட்டில்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் ஹரோல்ட் டூலிட்டில்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james harold doolittle
- james hargreaves => ஜேம்ஸ் ஹார்ஹ்ரீவ்ஸ்
- james grover thurber => ஜேம்ஸ் க்ரோவர் துர்பர்
- james george frazer => ஜேம்ஸ் ஜார்ஜ் பிரேசர்
- james garfield => ஜேம்ஸ் கார்ஃபீல்ட்
- james franck => ஜேம்ஸ் பிராங்க்
- james francis thorpe => ஜேம்ஸ் பிரான்சிஸ் தோர்ப்
- james fenimore cooper => ஜேம்ஸ் பெனிமோர் கூப்பர்
- james edmund scripps => ஜேம்ஸ் எட்மண்ட் ஸ்கிரிப்ஸ்
- james earl carter => ஜேம்ஸ் ஏர்ல் கார்ட்டர்
- james dewey watson => ஜேம்ஸ் டியூயி வாட்சன்
- james harvey robinson => ஜேம்ஸ் ஹார்வி ராபின்ஸன்
- james henry leigh hunt => ஜேம்ஸ் ஹென்றி லீ ஹண்ட்
- james hogg => ஜேம்ஸ் ஹாக்
- james howard meredith => ஜேம்ஸ் ஹோவர்ட் மெரடித்
- james hutton => ஜேம்ஸ் ஹட்டான்
- james i => ஜேம்ஸ் I
- james ii => ஜேம்ஸ் இரண்டாம்
- james iv => ஜேம்ஸ் IV
- james ives => ஜேம்ஸ் ஐவஸ்
- james jerome hill => ஜேம்ஸ் ஜெரோம் ஹில்
Definitions and Meaning of james harold doolittle in English
james harold doolittle (n)
United States Air Force officer who electrified the world in 1942 by leading a squadron of 16 bombers on a daylight raid over Tokyo (1896-1993)
FAQs About the word james harold doolittle
ஜேம்ஸ் ஹரோல்ட் டூலிட்டில்
United States Air Force officer who electrified the world in 1942 by leading a squadron of 16 bombers on a daylight raid over Tokyo (1896-1993)
No synonyms found.
No antonyms found.
james hargreaves => ஜேம்ஸ் ஹார்ஹ்ரீவ்ஸ், james grover thurber => ஜேம்ஸ் க்ரோவர் துர்பர், james george frazer => ஜேம்ஸ் ஜார்ஜ் பிரேசர், james garfield => ஜேம்ஸ் கார்ஃபீல்ட், james franck => ஜேம்ஸ் பிராங்க்,