Tamil Meaning of james ii
ஜேம்ஸ் இரண்டாம்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் இரண்டாம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james ii
- james i => ஜேம்ஸ் I
- james hutton => ஜேம்ஸ் ஹட்டான்
- james howard meredith => ஜேம்ஸ் ஹோவர்ட் மெரடித்
- james hogg => ஜேம்ஸ் ஹாக்
- james henry leigh hunt => ஜேம்ஸ் ஹென்றி லீ ஹண்ட்
- james harvey robinson => ஜேம்ஸ் ஹார்வி ராபின்ஸன்
- james harold doolittle => ஜேம்ஸ் ஹரோல்ட் டூலிட்டில்
- james hargreaves => ஜேம்ஸ் ஹார்ஹ்ரீவ்ஸ்
- james grover thurber => ஜேம்ஸ் க்ரோவர் துர்பர்
- james george frazer => ஜேம்ஸ் ஜார்ஜ் பிரேசர்
- james iv => ஜேம்ஸ் IV
- james ives => ஜேம்ஸ் ஐவஸ்
- james jerome hill => ஜேம்ஸ் ஜெரோம் ஹில்
- james john corbett => ஜேம்ஸ் ஜான் கார்பெட்
- james joseph tunney => ஜேம்ஸ் ஜோசப் டூனி
- james joyce => ஜேம்ஸ் ஜாய்ஸ்
- james k. polk => ஜேம்ஸ் கே. போல்க்
- james knox polk => ஜேம்ஸ் நாக்ஸ் போல்க்
- james langston hughes => ஜேம்ஸ் லாங்ஸ்டன் ஹியூஸ்
- james madison => ஜேம்ஸ் மெடிசன்
Definitions and Meaning of james ii in English
james ii (n)
the last Stuart to be king of England and Ireland and Scotland; overthrown in 1688 (1633-1701)
FAQs About the word james ii
ஜேம்ஸ் இரண்டாம்
the last Stuart to be king of England and Ireland and Scotland; overthrown in 1688 (1633-1701)
No synonyms found.
No antonyms found.
james i => ஜேம்ஸ் I, james hutton => ஜேம்ஸ் ஹட்டான், james howard meredith => ஜேம்ஸ் ஹோவர்ட் மெரடித், james hogg => ஜேம்ஸ் ஹாக், james henry leigh hunt => ஜேம்ஸ் ஹென்றி லீ ஹண்ட்,