Tamil Meaning of james hutton
ஜேம்ஸ் ஹட்டான்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் ஹட்டான்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james hutton
- james howard meredith => ஜேம்ஸ் ஹோவர்ட் மெரடித்
- james hogg => ஜேம்ஸ் ஹாக்
- james henry leigh hunt => ஜேம்ஸ் ஹென்றி லீ ஹண்ட்
- james harvey robinson => ஜேம்ஸ் ஹார்வி ராபின்ஸன்
- james harold doolittle => ஜேம்ஸ் ஹரோல்ட் டூலிட்டில்
- james hargreaves => ஜேம்ஸ் ஹார்ஹ்ரீவ்ஸ்
- james grover thurber => ஜேம்ஸ் க்ரோவர் துர்பர்
- james george frazer => ஜேம்ஸ் ஜார்ஜ் பிரேசர்
- james garfield => ஜேம்ஸ் கார்ஃபீல்ட்
- james franck => ஜேம்ஸ் பிராங்க்
- james i => ஜேம்ஸ் I
- james ii => ஜேம்ஸ் இரண்டாம்
- james iv => ஜேம்ஸ் IV
- james ives => ஜேம்ஸ் ஐவஸ்
- james jerome hill => ஜேம்ஸ் ஜெரோம் ஹில்
- james john corbett => ஜேம்ஸ் ஜான் கார்பெட்
- james joseph tunney => ஜேம்ஸ் ஜோசப் டூனி
- james joyce => ஜேம்ஸ் ஜாய்ஸ்
- james k. polk => ஜேம்ஸ் கே. போல்க்
- james knox polk => ஜேம்ஸ் நாக்ஸ் போல்க்
Definitions and Meaning of james hutton in English
james hutton (n)
Scottish geologist who described the processes that have shaped the surface of the earth (1726-1797)
FAQs About the word james hutton
ஜேம்ஸ் ஹட்டான்
Scottish geologist who described the processes that have shaped the surface of the earth (1726-1797)
No synonyms found.
No antonyms found.
james howard meredith => ஜேம்ஸ் ஹோவர்ட் மெரடித், james hogg => ஜேம்ஸ் ஹாக், james henry leigh hunt => ஜேம்ஸ் ஹென்றி லீ ஹண்ட், james harvey robinson => ஜேம்ஸ் ஹார்வி ராபின்ஸன், james harold doolittle => ஜேம்ஸ் ஹரோல்ட் டூலிட்டில்,