Tamil Meaning of james dewey watson
ஜேம்ஸ் டியூயி வாட்சன்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் டியூயி வாட்சன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james dewey watson
- james dean => ஜேம்ஸ் டீன்
- james crichton => ஜேம்ஸ் க்ரிச்டன்
- james cook => ஜேம்ஸ் குக்
- james cleveland owens => ஜேம்ஸ் க்ளீவ்லேண்ட் ஓவென்ஸ்
- james clerk maxwell => ஜேம்ஸ் கிளார்க் மாக்ஸ்வெல்
- james clark ross => ஜேம்ஸ் கிளார்க் ரோஸ்
- james byron dean => ஜேம்ஸ் பைரன் டீன்
- james butler hickock => ஜேம்ஸ் பட்லர் ஹிக்காக்
- james buchanan brady => ஜேம்ஸ் புகனன் பிராடி
- james buchanan => ஜேம்ஸ் ப்யூகானன்
- james earl carter => ஜேம்ஸ் ஏர்ல் கார்ட்டர்
- james edmund scripps => ஜேம்ஸ் எட்மண்ட் ஸ்கிரிப்ஸ்
- james fenimore cooper => ஜேம்ஸ் பெனிமோர் கூப்பர்
- james francis thorpe => ஜேம்ஸ் பிரான்சிஸ் தோர்ப்
- james franck => ஜேம்ஸ் பிராங்க்
- james garfield => ஜேம்ஸ் கார்ஃபீல்ட்
- james george frazer => ஜேம்ஸ் ஜார்ஜ் பிரேசர்
- james grover thurber => ஜேம்ஸ் க்ரோவர் துர்பர்
- james hargreaves => ஜேம்ஸ் ஹார்ஹ்ரீவ்ஸ்
- james harold doolittle => ஜேம்ஸ் ஹரோல்ட் டூலிட்டில்
Definitions and Meaning of james dewey watson in English
james dewey watson (n)
United States geneticist who (with Crick in 1953) helped discover the helical structure of DNA (born in 1928)
FAQs About the word james dewey watson
ஜேம்ஸ் டியூயி வாட்சன்
United States geneticist who (with Crick in 1953) helped discover the helical structure of DNA (born in 1928)
No synonyms found.
No antonyms found.
james dean => ஜேம்ஸ் டீன், james crichton => ஜேம்ஸ் க்ரிச்டன், james cook => ஜேம்ஸ் குக், james cleveland owens => ஜேம்ஸ் க்ளீவ்லேண்ட் ஓவென்ஸ், james clerk maxwell => ஜேம்ஸ் கிளார்க் மாக்ஸ்வெல்,