Tamil Meaning of james clark ross
ஜேம்ஸ் கிளார்க் ரோஸ்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் கிளார்க் ரோஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james clark ross
- james byron dean => ஜேம்ஸ் பைரன் டீன்
- james butler hickock => ஜேம்ஸ் பட்லர் ஹிக்காக்
- james buchanan brady => ஜேம்ஸ் புகனன் பிராடி
- james buchanan => ஜேம்ஸ் ப்யூகானன்
- james bowie => ஜேம்ஸ் போவி
- james boswell => ஜேம்ஸ் போஸ்வெல்
- james bond => ஜேம்ஸ் பாண்ட்
- james bernoulli => ஜேம்ஸ் பெர்னோலி
- james bay => ஜேம்ஸ் விரிகுடா
- james barrie => ஜேம்ஸ் பேரி
- james clerk maxwell => ஜேம்ஸ் கிளார்க் மாக்ஸ்வெல்
- james cleveland owens => ஜேம்ஸ் க்ளீவ்லேண்ட் ஓவென்ஸ்
- james cook => ஜேம்ஸ் குக்
- james crichton => ஜேம்ஸ் க்ரிச்டன்
- james dean => ஜேம்ஸ் டீன்
- james dewey watson => ஜேம்ஸ் டியூயி வாட்சன்
- james earl carter => ஜேம்ஸ் ஏர்ல் கார்ட்டர்
- james edmund scripps => ஜேம்ஸ் எட்மண்ட் ஸ்கிரிப்ஸ்
- james fenimore cooper => ஜேம்ஸ் பெனிமோர் கூப்பர்
- james francis thorpe => ஜேம்ஸ் பிரான்சிஸ் தோர்ப்
Definitions and Meaning of james clark ross in English
james clark ross (n)
British explorer of the Arctic and Antarctic; located the north magnetic pole in 1831; discovered the Ross Sea in Antarctica; nephew of Sir John Ross (1800-1862)
FAQs About the word james clark ross
ஜேம்ஸ் கிளார்க் ரோஸ்
British explorer of the Arctic and Antarctic; located the north magnetic pole in 1831; discovered the Ross Sea in Antarctica; nephew of Sir John Ross (1800-1862
No synonyms found.
No antonyms found.
james byron dean => ஜேம்ஸ் பைரன் டீன், james butler hickock => ஜேம்ஸ் பட்லர் ஹிக்காக், james buchanan brady => ஜேம்ஸ் புகனன் பிராடி, james buchanan => ஜேம்ஸ் ப்யூகானன், james bowie => ஜேம்ஸ் போவி,