Tamil Meaning of james boswell
ஜேம்ஸ் போஸ்வெல்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் போஸ்வெல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james boswell
- james bond => ஜேம்ஸ் பாண்ட்
- james bernoulli => ஜேம்ஸ் பெர்னோலி
- james bay => ஜேம்ஸ் விரிகுடா
- james barrie => ஜேம்ஸ் பேரி
- james baldwin => ஜேம்ஸ் பால்ட்வின்
- james augustus murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் முர்ரே
- james augustus henry murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் ஹென்றி முர்ரே
- james augustine aloysius joyce => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டின் அலோய்சியஸ் ஜாய்ஸ்
- james alfred van allen => ஜேம்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் வான் ஆலன்
- james albert michener => ஜேம்ஸ் ஆல்பர்ட் மிச்செனர்
- james bowie => ஜேம்ஸ் போவி
- james buchanan => ஜேம்ஸ் ப்யூகானன்
- james buchanan brady => ஜேம்ஸ் புகனன் பிராடி
- james butler hickock => ஜேம்ஸ் பட்லர் ஹிக்காக்
- james byron dean => ஜேம்ஸ் பைரன் டீன்
- james clark ross => ஜேம்ஸ் கிளார்க் ரோஸ்
- james clerk maxwell => ஜேம்ஸ் கிளார்க் மாக்ஸ்வெல்
- james cleveland owens => ஜேம்ஸ் க்ளீவ்லேண்ட் ஓவென்ஸ்
- james cook => ஜேம்ஸ் குக்
- james crichton => ஜேம்ஸ் க்ரிச்டன்
Definitions and Meaning of james boswell in English
james boswell (n)
Scottish author noted for his biography of Samuel Johnson (1740-1795)
FAQs About the word james boswell
ஜேம்ஸ் போஸ்வெல்
Scottish author noted for his biography of Samuel Johnson (1740-1795)
No synonyms found.
No antonyms found.
james bond => ஜேம்ஸ் பாண்ட், james bernoulli => ஜேம்ஸ் பெர்னோலி, james bay => ஜேம்ஸ் விரிகுடா, james barrie => ஜேம்ஸ் பேரி, james baldwin => ஜேம்ஸ் பால்ட்வின்,