Tamil Meaning of james augustine aloysius joyce
ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டின் அலோய்சியஸ் ஜாய்ஸ்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டின் அலோய்சியஸ் ஜாய்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james augustine aloysius joyce
- james alfred van allen => ஜேம்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் வான் ஆலன்
- james albert michener => ஜேம்ஸ் ஆல்பர்ட் மிச்செனர்
- james agee => ஜேம்ஸ் ஏஜி
- james abraham garfield => ஜேம்ஸ் ஆபிரகாம் கார்ஃபீல்ட்
- james abbott mcneill whistler => ஜேம்ஸ் அப்போட் மெக்னீல் விஸ்ட்லர்
- james a. garfield => ஜேம்ஸ் ஏ. கார்ஃபீல்ட்
- james => ஜேம்ஸ்
- jamdani => ஜம்தானி
- jambul => நாவல்
- jambosa => ஜாம்போச
- james augustus henry murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் ஹென்றி முர்ரே
- james augustus murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் முர்ரே
- james baldwin => ஜேம்ஸ் பால்ட்வின்
- james barrie => ஜேம்ஸ் பேரி
- james bay => ஜேம்ஸ் விரிகுடா
- james bernoulli => ஜேம்ஸ் பெர்னோலி
- james bond => ஜேம்ஸ் பாண்ட்
- james boswell => ஜேம்ஸ் போஸ்வெல்
- james bowie => ஜேம்ஸ் போவி
- james buchanan => ஜேம்ஸ் ப்யூகானன்
Definitions and Meaning of james augustine aloysius joyce in English
james augustine aloysius joyce (n)
influential Irish writer noted for his many innovations (such as stream of consciousness writing) (1882-1941)
FAQs About the word james augustine aloysius joyce
ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டின் அலோய்சியஸ் ஜாய்ஸ்
influential Irish writer noted for his many innovations (such as stream of consciousness writing) (1882-1941)
No synonyms found.
No antonyms found.
james alfred van allen => ஜேம்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் வான் ஆலன், james albert michener => ஜேம்ஸ் ஆல்பர்ட் மிச்செனர், james agee => ஜேம்ஸ் ஏஜி, james abraham garfield => ஜேம்ஸ் ஆபிரகாம் கார்ஃபீல்ட், james abbott mcneill whistler => ஜேம்ஸ் அப்போட் மெக்னீல் விஸ்ட்லர்,