Tamil Meaning of james abbott mcneill whistler
ஜேம்ஸ் அப்போட் மெக்னீல் விஸ்ட்லர்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் அப்போட் மெக்னீல் விஸ்ட்லர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james abbott mcneill whistler
- james abraham garfield => ஜேம்ஸ் ஆபிரகாம் கார்ஃபீல்ட்
- james agee => ஜேம்ஸ் ஏஜி
- james albert michener => ஜேம்ஸ் ஆல்பர்ட் மிச்செனர்
- james alfred van allen => ஜேம்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் வான் ஆலன்
- james augustine aloysius joyce => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டின் அலோய்சியஸ் ஜாய்ஸ்
- james augustus henry murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் ஹென்றி முர்ரே
- james augustus murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் முர்ரே
- james baldwin => ஜேம்ஸ் பால்ட்வின்
- james barrie => ஜேம்ஸ் பேரி
- james bay => ஜேம்ஸ் விரிகுடா
Definitions and Meaning of james abbott mcneill whistler in English
james abbott mcneill whistler (n)
United States painter (1834-1903)
FAQs About the word james abbott mcneill whistler
ஜேம்ஸ் அப்போட் மெக்னீல் விஸ்ட்லர்
United States painter (1834-1903)
No synonyms found.
No antonyms found.
james a. garfield => ஜேம்ஸ் ஏ. கார்ஃபீல்ட், james => ஜேம்ஸ், jamdani => ஜம்தானி, jambul => நாவல், jambosa => ஜாம்போச,