Tamil Meaning of jamdani
ஜம்தானி
Other Tamil words related to ஜம்தானி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jamdani
- james => ஜேம்ஸ்
- james a. garfield => ஜேம்ஸ் ஏ. கார்ஃபீல்ட்
- james abbott mcneill whistler => ஜேம்ஸ் அப்போட் மெக்னீல் விஸ்ட்லர்
- james abraham garfield => ஜேம்ஸ் ஆபிரகாம் கார்ஃபீல்ட்
- james agee => ஜேம்ஸ் ஏஜி
- james albert michener => ஜேம்ஸ் ஆல்பர்ட் மிச்செனர்
- james alfred van allen => ஜேம்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் வான் ஆலன்
- james augustine aloysius joyce => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டின் அலோய்சியஸ் ஜாய்ஸ்
- james augustus henry murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் ஹென்றி முர்ரே
- james augustus murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் முர்ரே
Definitions and Meaning of jamdani in English
jamdani (n.)
A silk fabric, with a woven pattern of sprigs of flowers.
FAQs About the word jamdani
ஜம்தானி
A silk fabric, with a woven pattern of sprigs of flowers.
No synonyms found.
No antonyms found.
jambul => நாவல், jambosa => ஜாம்போச, jambos => ஜாம்போஸ், jamboree => ஜாம்போரி, jambooree => ஜம்போரி,