Tamil Meaning of james barrie
ஜேம்ஸ் பேரி
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் பேரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james barrie
- james baldwin => ஜேம்ஸ் பால்ட்வின்
- james augustus murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் முர்ரே
- james augustus henry murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் ஹென்றி முர்ரே
- james augustine aloysius joyce => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டின் அலோய்சியஸ் ஜாய்ஸ்
- james alfred van allen => ஜேம்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் வான் ஆலன்
- james albert michener => ஜேம்ஸ் ஆல்பர்ட் மிச்செனர்
- james agee => ஜேம்ஸ் ஏஜி
- james abraham garfield => ஜேம்ஸ் ஆபிரகாம் கார்ஃபீல்ட்
- james abbott mcneill whistler => ஜேம்ஸ் அப்போட் மெக்னீல் விஸ்ட்லர்
- james a. garfield => ஜேம்ஸ் ஏ. கார்ஃபீல்ட்
- james bay => ஜேம்ஸ் விரிகுடா
- james bernoulli => ஜேம்ஸ் பெர்னோலி
- james bond => ஜேம்ஸ் பாண்ட்
- james boswell => ஜேம்ஸ் போஸ்வெல்
- james bowie => ஜேம்ஸ் போவி
- james buchanan => ஜேம்ஸ் ப்யூகானன்
- james buchanan brady => ஜேம்ஸ் புகனன் பிராடி
- james butler hickock => ஜேம்ஸ் பட்லர் ஹிக்காக்
- james byron dean => ஜேம்ஸ் பைரன் டீன்
- james clark ross => ஜேம்ஸ் கிளார்க் ரோஸ்
Definitions and Meaning of james barrie in English
james barrie (n)
Scottish dramatist and novelist; created Peter Pan (1860-1937)
FAQs About the word james barrie
ஜேம்ஸ் பேரி
Scottish dramatist and novelist; created Peter Pan (1860-1937)
No synonyms found.
No antonyms found.
james baldwin => ஜேம்ஸ் பால்ட்வின், james augustus murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் முர்ரே, james augustus henry murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் ஹென்றி முர்ரே, james augustine aloysius joyce => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டின் அலோய்சியஸ் ஜாய்ஸ், james alfred van allen => ஜேம்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் வான் ஆலன்,