Tamil Meaning of james bowie
ஜேம்ஸ் போவி
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் போவி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james bowie
- james boswell => ஜேம்ஸ் போஸ்வெல்
- james bond => ஜேம்ஸ் பாண்ட்
- james bernoulli => ஜேம்ஸ் பெர்னோலி
- james bay => ஜேம்ஸ் விரிகுடா
- james barrie => ஜேம்ஸ் பேரி
- james baldwin => ஜேம்ஸ் பால்ட்வின்
- james augustus murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் முர்ரே
- james augustus henry murray => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் ஹென்றி முர்ரே
- james augustine aloysius joyce => ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டின் அலோய்சியஸ் ஜாய்ஸ்
- james alfred van allen => ஜேம்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் வான் ஆலன்
- james buchanan => ஜேம்ஸ் ப்யூகானன்
- james buchanan brady => ஜேம்ஸ் புகனன் பிராடி
- james butler hickock => ஜேம்ஸ் பட்லர் ஹிக்காக்
- james byron dean => ஜேம்ஸ் பைரன் டீன்
- james clark ross => ஜேம்ஸ் கிளார்க் ரோஸ்
- james clerk maxwell => ஜேம்ஸ் கிளார்க் மாக்ஸ்வெல்
- james cleveland owens => ஜேம்ஸ் க்ளீவ்லேண்ட் ஓவென்ஸ்
- james cook => ஜேம்ஸ் குக்
- james crichton => ஜேம்ஸ் க்ரிச்டன்
- james dean => ஜேம்ஸ் டீன்
Definitions and Meaning of james bowie in English
james bowie (n)
United States pioneer and hero of the Texas revolt against Mexico; he shared command of the garrison that resisted the Mexican attack on the Alamo where he died (1796-1836)
FAQs About the word james bowie
ஜேம்ஸ் போவி
United States pioneer and hero of the Texas revolt against Mexico; he shared command of the garrison that resisted the Mexican attack on the Alamo where he died
No synonyms found.
No antonyms found.
james boswell => ஜேம்ஸ் போஸ்வெல், james bond => ஜேம்ஸ் பாண்ட், james bernoulli => ஜேம்ஸ் பெர்னோலி, james bay => ஜேம்ஸ் விரிகுடா, james barrie => ஜேம்ஸ் பேரி,