Tamil Meaning of james clerk maxwell
ஜேம்ஸ் கிளார்க் மாக்ஸ்வெல்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் கிளார்க் மாக்ஸ்வெல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james clerk maxwell
- james clark ross => ஜேம்ஸ் கிளார்க் ரோஸ்
- james byron dean => ஜேம்ஸ் பைரன் டீன்
- james butler hickock => ஜேம்ஸ் பட்லர் ஹிக்காக்
- james buchanan brady => ஜேம்ஸ் புகனன் பிராடி
- james buchanan => ஜேம்ஸ் ப்யூகானன்
- james bowie => ஜேம்ஸ் போவி
- james boswell => ஜேம்ஸ் போஸ்வெல்
- james bond => ஜேம்ஸ் பாண்ட்
- james bernoulli => ஜேம்ஸ் பெர்னோலி
- james bay => ஜேம்ஸ் விரிகுடா
- james cleveland owens => ஜேம்ஸ் க்ளீவ்லேண்ட் ஓவென்ஸ்
- james cook => ஜேம்ஸ் குக்
- james crichton => ஜேம்ஸ் க்ரிச்டன்
- james dean => ஜேம்ஸ் டீன்
- james dewey watson => ஜேம்ஸ் டியூயி வாட்சன்
- james earl carter => ஜேம்ஸ் ஏர்ல் கார்ட்டர்
- james edmund scripps => ஜேம்ஸ் எட்மண்ட் ஸ்கிரிப்ஸ்
- james fenimore cooper => ஜேம்ஸ் பெனிமோர் கூப்பர்
- james francis thorpe => ஜேம்ஸ் பிரான்சிஸ் தோர்ப்
- james franck => ஜேம்ஸ் பிராங்க்
Definitions and Meaning of james clerk maxwell in English
james clerk maxwell (n)
Scottish physicist whose equations unified electricity and magnetism and who recognized the electromagnetic nature of light (1831-1879)
FAQs About the word james clerk maxwell
ஜேம்ஸ் கிளார்க் மாக்ஸ்வெல்
Scottish physicist whose equations unified electricity and magnetism and who recognized the electromagnetic nature of light (1831-1879)
No synonyms found.
No antonyms found.
james clark ross => ஜேம்ஸ் கிளார்க் ரோஸ், james byron dean => ஜேம்ஸ் பைரன் டீன், james butler hickock => ஜேம்ஸ் பட்லர் ஹிக்காக், james buchanan brady => ஜேம்ஸ் புகனன் பிராடி, james buchanan => ஜேம்ஸ் ப்யூகானன்,