Tamil Meaning of james cleveland owens
ஜேம்ஸ் க்ளீவ்லேண்ட் ஓவென்ஸ்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் க்ளீவ்லேண்ட் ஓவென்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james cleveland owens
- james clerk maxwell => ஜேம்ஸ் கிளார்க் மாக்ஸ்வெல்
- james clark ross => ஜேம்ஸ் கிளார்க் ரோஸ்
- james byron dean => ஜேம்ஸ் பைரன் டீன்
- james butler hickock => ஜேம்ஸ் பட்லர் ஹிக்காக்
- james buchanan brady => ஜேம்ஸ் புகனன் பிராடி
- james buchanan => ஜேம்ஸ் ப்யூகானன்
- james bowie => ஜேம்ஸ் போவி
- james boswell => ஜேம்ஸ் போஸ்வெல்
- james bond => ஜேம்ஸ் பாண்ட்
- james bernoulli => ஜேம்ஸ் பெர்னோலி
- james cook => ஜேம்ஸ் குக்
- james crichton => ஜேம்ஸ் க்ரிச்டன்
- james dean => ஜேம்ஸ் டீன்
- james dewey watson => ஜேம்ஸ் டியூயி வாட்சன்
- james earl carter => ஜேம்ஸ் ஏர்ல் கார்ட்டர்
- james edmund scripps => ஜேம்ஸ் எட்மண்ட் ஸ்கிரிப்ஸ்
- james fenimore cooper => ஜேம்ஸ் பெனிமோர் கூப்பர்
- james francis thorpe => ஜேம்ஸ் பிரான்சிஸ் தோர்ப்
- james franck => ஜேம்ஸ் பிராங்க்
- james garfield => ஜேம்ஸ் கார்ஃபீல்ட்
Definitions and Meaning of james cleveland owens in English
james cleveland owens (n)
United States athlete and Black American whose success in the 1936 Olympic Games in Berlin outraged Hitler (1913-1980)
FAQs About the word james cleveland owens
ஜேம்ஸ் க்ளீவ்லேண்ட் ஓவென்ஸ்
United States athlete and Black American whose success in the 1936 Olympic Games in Berlin outraged Hitler (1913-1980)
No synonyms found.
No antonyms found.
james clerk maxwell => ஜேம்ஸ் கிளார்க் மாக்ஸ்வெல், james clark ross => ஜேம்ஸ் கிளார்க் ரோஸ், james byron dean => ஜேம்ஸ் பைரன் டீன், james butler hickock => ஜேம்ஸ் பட்லர் ஹிக்காக், james buchanan brady => ஜேம்ஸ் புகனன் பிராடி,