Tamil Meaning of james matthew barrie
ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james matthew barrie
- james mason => ஜேம்ஸ் மேசன்
- james marshall hendrix => ஜேம்ஸ் மார்ஷல் ஹெண்ட்ரிக்ஸ்
- james maitland stewart => ஜேம்ஸ் மைட்லாண்ட் ஸ்டீவர்ட்
- james madison => ஜேம்ஸ் மெடிசன்
- james langston hughes => ஜேம்ஸ் லாங்ஸ்டன் ஹியூஸ்
- james knox polk => ஜேம்ஸ் நாக்ஸ் போல்க்
- james k. polk => ஜேம்ஸ் கே. போல்க்
- james joyce => ஜேம்ஸ் ஜாய்ஸ்
- james joseph tunney => ஜேம்ஸ் ஜோசப் டூனி
- james john corbett => ஜேம்ஸ் ஜான் கார்பெட்
- james mckeen cattell => ஜேம்ஸ் மெக்யூன் கேட்டல்
- james meredith => ஜேம்ஸ் மெரெடித்
- james merritt ives => ஜேம்ஸ் மெரிட் ஐவ்ஸ்
- james michener => ஜேம்ஸ் மிச்சனர்
- james mill => ஜேம்ஸ் மில்
- james monroe => ஜேம்ஸ் மோன்ரோ
- james murray => ஜேம்ஸ் முர்ரே
- james naismith => ஜேம்ஸ் நைஸ்மித்
- james neville mason => ஜேம்ஸ் நெவில் மாசன்
- james polk => ஜேம்ஸ் போல்க்
Definitions and Meaning of james matthew barrie in English
james matthew barrie (n)
Scottish dramatist and novelist; created Peter Pan (1860-1937)
FAQs About the word james matthew barrie
ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி
Scottish dramatist and novelist; created Peter Pan (1860-1937)
No synonyms found.
No antonyms found.
james mason => ஜேம்ஸ் மேசன், james marshall hendrix => ஜேம்ஸ் மார்ஷல் ஹெண்ட்ரிக்ஸ், james maitland stewart => ஜேம்ஸ் மைட்லாண்ட் ஸ்டீவர்ட், james madison => ஜேம்ஸ் மெடிசன், james langston hughes => ஜேம்ஸ் லாங்ஸ்டன் ஹியூஸ்,