Tamil Meaning of james mill
ஜேம்ஸ் மில்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் மில்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james mill
- james michener => ஜேம்ஸ் மிச்சனர்
- james merritt ives => ஜேம்ஸ் மெரிட் ஐவ்ஸ்
- james meredith => ஜேம்ஸ் மெரெடித்
- james mckeen cattell => ஜேம்ஸ் மெக்யூன் கேட்டல்
- james matthew barrie => ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி
- james mason => ஜேம்ஸ் மேசன்
- james marshall hendrix => ஜேம்ஸ் மார்ஷல் ஹெண்ட்ரிக்ஸ்
- james maitland stewart => ஜேம்ஸ் மைட்லாண்ட் ஸ்டீவர்ட்
- james madison => ஜேம்ஸ் மெடிசன்
- james langston hughes => ஜேம்ஸ் லாங்ஸ்டன் ஹியூஸ்
- james monroe => ஜேம்ஸ் மோன்ரோ
- james murray => ஜேம்ஸ் முர்ரே
- james naismith => ஜேம்ஸ் நைஸ்மித்
- james neville mason => ஜேம்ஸ் நெவில் மாசன்
- james polk => ஜேம்ஸ் போல்க்
- james prescott joule => ஜேம்ஸ் பிரஸ்காட் ஜூல்
- james riddle hoffa => ஜேம்ஸ் ரிலிடில் ஹோஃப்
- james river => ஜேம்ஸ் ஆறு
- james scott connors => ஜேம்ஸ் ஸ்காட் கொன்னர்ஸ்
- james thomas farrell => ஜேம்ஸ் தாமஸ் ஃபாரெல்
Definitions and Meaning of james mill in English
james mill (n)
Scottish philosopher who expounded Bentham's utilitarianism; father of John Stuart Mill (1773-1836)
FAQs About the word james mill
ஜேம்ஸ் மில்
Scottish philosopher who expounded Bentham's utilitarianism; father of John Stuart Mill (1773-1836)
No synonyms found.
No antonyms found.
james michener => ஜேம்ஸ் மிச்சனர், james merritt ives => ஜேம்ஸ் மெரிட் ஐவ்ஸ், james meredith => ஜேம்ஸ் மெரெடித், james mckeen cattell => ஜேம்ஸ் மெக்யூன் கேட்டல், james matthew barrie => ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி,