Tamil Meaning of james merritt ives
ஜேம்ஸ் மெரிட் ஐவ்ஸ்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் மெரிட் ஐவ்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james merritt ives
- james meredith => ஜேம்ஸ் மெரெடித்
- james mckeen cattell => ஜேம்ஸ் மெக்யூன் கேட்டல்
- james matthew barrie => ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி
- james mason => ஜேம்ஸ் மேசன்
- james marshall hendrix => ஜேம்ஸ் மார்ஷல் ஹெண்ட்ரிக்ஸ்
- james maitland stewart => ஜேம்ஸ் மைட்லாண்ட் ஸ்டீவர்ட்
- james madison => ஜேம்ஸ் மெடிசன்
- james langston hughes => ஜேம்ஸ் லாங்ஸ்டன் ஹியூஸ்
- james knox polk => ஜேம்ஸ் நாக்ஸ் போல்க்
- james k. polk => ஜேம்ஸ் கே. போல்க்
- james michener => ஜேம்ஸ் மிச்சனர்
- james mill => ஜேம்ஸ் மில்
- james monroe => ஜேம்ஸ் மோன்ரோ
- james murray => ஜேம்ஸ் முர்ரே
- james naismith => ஜேம்ஸ் நைஸ்மித்
- james neville mason => ஜேம்ஸ் நெவில் மாசன்
- james polk => ஜேம்ஸ் போல்க்
- james prescott joule => ஜேம்ஸ் பிரஸ்காட் ஜூல்
- james riddle hoffa => ஜேம்ஸ் ரிலிடில் ஹோஃப்
- james river => ஜேம்ஸ் ஆறு
Definitions and Meaning of james merritt ives in English
james merritt ives (n)
United States lithographer who (with his partner Nathaniel Currier) produced thousands of prints signed `Currier & Ives' (1824-1895)
FAQs About the word james merritt ives
ஜேம்ஸ் மெரிட் ஐவ்ஸ்
United States lithographer who (with his partner Nathaniel Currier) produced thousands of prints signed `Currier & Ives' (1824-1895)
No synonyms found.
No antonyms found.
james meredith => ஜேம்ஸ் மெரெடித், james mckeen cattell => ஜேம்ஸ் மெக்யூன் கேட்டல், james matthew barrie => ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி, james mason => ஜேம்ஸ் மேசன், james marshall hendrix => ஜேம்ஸ் மார்ஷல் ஹெண்ட்ரிக்ஸ்,