Tamil Meaning of james naismith
ஜேம்ஸ் நைஸ்மித்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் நைஸ்மித்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james naismith
- james murray => ஜேம்ஸ் முர்ரே
- james monroe => ஜேம்ஸ் மோன்ரோ
- james mill => ஜேம்ஸ் மில்
- james michener => ஜேம்ஸ் மிச்சனர்
- james merritt ives => ஜேம்ஸ் மெரிட் ஐவ்ஸ்
- james meredith => ஜேம்ஸ் மெரெடித்
- james mckeen cattell => ஜேம்ஸ் மெக்யூன் கேட்டல்
- james matthew barrie => ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி
- james mason => ஜேம்ஸ் மேசன்
- james marshall hendrix => ஜேம்ஸ் மார்ஷல் ஹெண்ட்ரிக்ஸ்
- james neville mason => ஜேம்ஸ் நெவில் மாசன்
- james polk => ஜேம்ஸ் போல்க்
- james prescott joule => ஜேம்ஸ் பிரஸ்காட் ஜூல்
- james riddle hoffa => ஜேம்ஸ் ரிலிடில் ஹோஃப்
- james river => ஜேம்ஸ் ஆறு
- james scott connors => ஜேம்ஸ் ஸ்காட் கொன்னர்ஸ்
- james thomas farrell => ஜேம்ஸ் தாமஸ் ஃபாரெல்
- james thomas harris => ஜேம்ஸ் தாமஸ் ஹாரிஸ்
- james thurber => ஜேம்ஸ் துர்பர்
- james tobin => ஜேம்ஸ் டோபின்
Definitions and Meaning of james naismith in English
james naismith (n)
United States educator (born in Canada) who invented the game of basketball (1861-1939)
FAQs About the word james naismith
ஜேம்ஸ் நைஸ்மித்
United States educator (born in Canada) who invented the game of basketball (1861-1939)
No synonyms found.
No antonyms found.
james murray => ஜேம்ஸ் முர்ரே, james monroe => ஜேம்ஸ் மோன்ரோ, james mill => ஜேம்ஸ் மில், james michener => ஜேம்ஸ் மிச்சனர், james merritt ives => ஜேம்ஸ் மெரிட் ஐவ்ஸ்,