Tamil Meaning of franz anton mesmer
பிரான்ஸ் ஆண்டன் மெஸ்மர்
Other Tamil words related to பிரான்ஸ் ஆண்டன் மெஸ்மர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of franz anton mesmer
- frantically => தீவிரமாக
- frantic => பதற்ற
- frans hals => ஃப்ராண்ஸ் ஹால்ஸ்
- frankpledge => ஃபிராங்க்ப்ளெட்ஜ்
- frankness => வெளிப்படைத்தன்மை
- frank-marriage => ஃபிராங்க்-திருமணம்
- franklinite => ஃப்ராங்க்ளினிட்
- frankliniella fusca => பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா
- frankliniella => ஃபிராங்க்லின்னியெல்லா
- franklinic => பிராங்கிலினிக்
- franz ferdinand => பிரான்ஸ் பெர்டினாண்ட்
- franz josef i => பிரான்ஸ் ஜோசப் I
- franz joseph haydn => பிரான்ஸ் ஜோசப் ஹேடன்
- franz joseph kline => பிரான்ஸ் ஜோசப் க்ளைன்
- franz kafka => பிரான்ஸ் காஃப்கா
- franz kline => பிரான்ஸ் க்லைன்
- franz lehar => பிரான்ஸ் லேகர்
- franz liszt => பிரான்ஸ் லிஸ்ஸ்ட்
- franz peter schubert => பிரான்ஸ் பீட்டர் ஷூபர்ட்
- franz schubert => பிரான்ஸ் ஷூபர்ட்
Definitions and Meaning of franz anton mesmer in English
franz anton mesmer (n)
Austrian physician who tried to treat diseases with a form of hypnotism (1734-1815)
FAQs About the word franz anton mesmer
பிரான்ஸ் ஆண்டன் மெஸ்மர்
Austrian physician who tried to treat diseases with a form of hypnotism (1734-1815)
No synonyms found.
No antonyms found.
frantically => தீவிரமாக, frantic => பதற்ற, frans hals => ஃப்ராண்ஸ் ஹால்ஸ், frankpledge => ஃபிராங்க்ப்ளெட்ஜ், frankness => வெளிப்படைத்தன்மை,