Tamil Meaning of frank-marriage
ஃபிராங்க்-திருமணம்
Other Tamil words related to ஃபிராங்க்-திருமணம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frank-marriage
- franklinite => ஃப்ராங்க்ளினிட்
- frankliniella fusca => பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா
- frankliniella => ஃபிராங்க்லின்னியெல்லா
- franklinic => பிராங்கிலினிக்
- franklin stove => ஃபிராங்க்ளின் ஸ்டவ்
- franklin roosevelt => பிராங்க்ளின் ரூஸ்வெல்ட்
- franklin pierce => பிராங்லின் பியர்ஸ்
- franklin delano roosevelt => பிராங்க்ளின் டெலானோ ரூஸ்வெல்ட்
- franklin => பிராங்க்ளின்
- frank-law => பிராங்-லோ
- frankness => வெளிப்படைத்தன்மை
- frankpledge => ஃபிராங்க்ப்ளெட்ஜ்
- frans hals => ஃப்ராண்ஸ் ஹால்ஸ்
- frantic => பதற்ற
- frantically => தீவிரமாக
- franz anton mesmer => பிரான்ஸ் ஆண்டன் மெஸ்மர்
- franz ferdinand => பிரான்ஸ் பெர்டினாண்ட்
- franz josef i => பிரான்ஸ் ஜோசப் I
- franz joseph haydn => பிரான்ஸ் ஜோசப் ஹேடன்
- franz joseph kline => பிரான்ஸ் ஜோசப் க்ளைன்
Definitions and Meaning of frank-marriage in English
frank-marriage (n.)
A certain tenure in tail special; an estate of inheritance given to a man his wife (the wife being of the blood of the donor), and descendible to the heirs of their two bodies begotten.
FAQs About the word frank-marriage
ஃபிராங்க்-திருமணம்
A certain tenure in tail special; an estate of inheritance given to a man his wife (the wife being of the blood of the donor), and descendible to the heirs of t
No synonyms found.
No antonyms found.
franklinite => ஃப்ராங்க்ளினிட், frankliniella fusca => பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா, frankliniella => ஃபிராங்க்லின்னியெல்லா, franklinic => பிராங்கிலினிக், franklin stove => ஃபிராங்க்ளின் ஸ்டவ்,