Tamil Meaning of frankliniella fusca
பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா
Other Tamil words related to பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frankliniella fusca
- frankliniella => ஃபிராங்க்லின்னியெல்லா
- franklinic => பிராங்கிலினிக்
- franklin stove => ஃபிராங்க்ளின் ஸ்டவ்
- franklin roosevelt => பிராங்க்ளின் ரூஸ்வெல்ட்
- franklin pierce => பிராங்லின் பியர்ஸ்
- franklin delano roosevelt => பிராங்க்ளின் டெலானோ ரூஸ்வெல்ட்
- franklin => பிராங்க்ளின்
- frank-law => பிராங்-லோ
- frankish => பிராங்கிஷ்
- franking machine => ப்ராங்கிங் எந்திரம்
- franklinite => ஃப்ராங்க்ளினிட்
- frank-marriage => ஃபிராங்க்-திருமணம்
- frankness => வெளிப்படைத்தன்மை
- frankpledge => ஃபிராங்க்ப்ளெட்ஜ்
- frans hals => ஃப்ராண்ஸ் ஹால்ஸ்
- frantic => பதற்ற
- frantically => தீவிரமாக
- franz anton mesmer => பிரான்ஸ் ஆண்டன் மெஸ்மர்
- franz ferdinand => பிரான்ஸ் பெர்டினாண்ட்
- franz josef i => பிரான்ஸ் ஜோசப் I
Definitions and Meaning of frankliniella fusca in English
frankliniella fusca (n)
injurious to growing tobacco and peanuts
FAQs About the word frankliniella fusca
பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா
injurious to growing tobacco and peanuts
No synonyms found.
No antonyms found.
frankliniella => ஃபிராங்க்லின்னியெல்லா, franklinic => பிராங்கிலினிக், franklin stove => ஃபிராங்க்ளின் ஸ்டவ், franklin roosevelt => பிராங்க்ளின் ரூஸ்வெல்ட், franklin pierce => பிராங்லின் பியர்ஸ்,