Tamil Meaning of franklinite
ஃப்ராங்க்ளினிட்
Other Tamil words related to ஃப்ராங்க்ளினிட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of franklinite
- frankliniella fusca => பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா
- frankliniella => ஃபிராங்க்லின்னியெல்லா
- franklinic => பிராங்கிலினிக்
- franklin stove => ஃபிராங்க்ளின் ஸ்டவ்
- franklin roosevelt => பிராங்க்ளின் ரூஸ்வெல்ட்
- franklin pierce => பிராங்லின் பியர்ஸ்
- franklin delano roosevelt => பிராங்க்ளின் டெலானோ ரூஸ்வெல்ட்
- franklin => பிராங்க்ளின்
- frank-law => பிராங்-லோ
- frankish => பிராங்கிஷ்
- frank-marriage => ஃபிராங்க்-திருமணம்
- frankness => வெளிப்படைத்தன்மை
- frankpledge => ஃபிராங்க்ப்ளெட்ஜ்
- frans hals => ஃப்ராண்ஸ் ஹால்ஸ்
- frantic => பதற்ற
- frantically => தீவிரமாக
- franz anton mesmer => பிரான்ஸ் ஆண்டன் மெஸ்மர்
- franz ferdinand => பிரான்ஸ் பெர்டினாண்ட்
- franz josef i => பிரான்ஸ் ஜோசப் I
- franz joseph haydn => பிரான்ஸ் ஜோசப் ஹேடன்
Definitions and Meaning of franklinite in English
franklinite (n.)
A kind of mineral of the spinel group.
FAQs About the word franklinite
ஃப்ராங்க்ளினிட்
A kind of mineral of the spinel group.
No synonyms found.
No antonyms found.
frankliniella fusca => பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா, frankliniella => ஃபிராங்க்லின்னியெல்லா, franklinic => பிராங்கிலினிக், franklin stove => ஃபிராங்க்ளின் ஸ்டவ், franklin roosevelt => பிராங்க்ளின் ரூஸ்வெல்ட்,