Tamil Meaning of frankpledge
ஃபிராங்க்ப்ளெட்ஜ்
Other Tamil words related to ஃபிராங்க்ப்ளெட்ஜ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frankpledge
- frankness => வெளிப்படைத்தன்மை
- frank-marriage => ஃபிராங்க்-திருமணம்
- franklinite => ஃப்ராங்க்ளினிட்
- frankliniella fusca => பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா
- frankliniella => ஃபிராங்க்லின்னியெல்லா
- franklinic => பிராங்கிலினிக்
- franklin stove => ஃபிராங்க்ளின் ஸ்டவ்
- franklin roosevelt => பிராங்க்ளின் ரூஸ்வெல்ட்
- franklin pierce => பிராங்லின் பியர்ஸ்
- franklin delano roosevelt => பிராங்க்ளின் டெலானோ ரூஸ்வெல்ட்
- frans hals => ஃப்ராண்ஸ் ஹால்ஸ்
- frantic => பதற்ற
- frantically => தீவிரமாக
- franz anton mesmer => பிரான்ஸ் ஆண்டன் மெஸ்மர்
- franz ferdinand => பிரான்ஸ் பெர்டினாண்ட்
- franz josef i => பிரான்ஸ் ஜோசப் I
- franz joseph haydn => பிரான்ஸ் ஜோசப் ஹேடன்
- franz joseph kline => பிரான்ஸ் ஜோசப் க்ளைன்
- franz kafka => பிரான்ஸ் காஃப்கா
- franz kline => பிரான்ஸ் க்லைன்
Definitions and Meaning of frankpledge in English
frankpledge (n.)
A pledge or surety for the good behavior of freemen, -- each freeman who was a member of an ancient decennary, tithing, or friborg, in England, being a pledge for the good conduct of the others, for the preservation of the public peace; a free surety.
The tithing itself.
FAQs About the word frankpledge
ஃபிராங்க்ப்ளெட்ஜ்
A pledge or surety for the good behavior of freemen, -- each freeman who was a member of an ancient decennary, tithing, or friborg, in England, being a pledge f
No synonyms found.
No antonyms found.
frankness => வெளிப்படைத்தன்மை, frank-marriage => ஃபிராங்க்-திருமணம், franklinite => ஃப்ராங்க்ளினிட், frankliniella fusca => பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா, frankliniella => ஃபிராங்க்லின்னியெல்லா,