Tamil Meaning of frans hals
ஃப்ராண்ஸ் ஹால்ஸ்
Other Tamil words related to ஃப்ராண்ஸ் ஹால்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frans hals
- frankpledge => ஃபிராங்க்ப்ளெட்ஜ்
- frankness => வெளிப்படைத்தன்மை
- frank-marriage => ஃபிராங்க்-திருமணம்
- franklinite => ஃப்ராங்க்ளினிட்
- frankliniella fusca => பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா
- frankliniella => ஃபிராங்க்லின்னியெல்லா
- franklinic => பிராங்கிலினிக்
- franklin stove => ஃபிராங்க்ளின் ஸ்டவ்
- franklin roosevelt => பிராங்க்ளின் ரூஸ்வெல்ட்
- franklin pierce => பிராங்லின் பியர்ஸ்
- frantic => பதற்ற
- frantically => தீவிரமாக
- franz anton mesmer => பிரான்ஸ் ஆண்டன் மெஸ்மர்
- franz ferdinand => பிரான்ஸ் பெர்டினாண்ட்
- franz josef i => பிரான்ஸ் ஜோசப் I
- franz joseph haydn => பிரான்ஸ் ஜோசப் ஹேடன்
- franz joseph kline => பிரான்ஸ் ஜோசப் க்ளைன்
- franz kafka => பிரான்ஸ் காஃப்கா
- franz kline => பிரான்ஸ் க்லைன்
- franz lehar => பிரான்ஸ் லேகர்
Definitions and Meaning of frans hals in English
frans hals (n)
Dutch portrait and genre painter who endowed his portraits with vitality and humor (1580?-1666)
FAQs About the word frans hals
ஃப்ராண்ஸ் ஹால்ஸ்
Dutch portrait and genre painter who endowed his portraits with vitality and humor (1580?-1666)
No synonyms found.
No antonyms found.
frankpledge => ஃபிராங்க்ப்ளெட்ஜ், frankness => வெளிப்படைத்தன்மை, frank-marriage => ஃபிராங்க்-திருமணம், franklinite => ஃப்ராங்க்ளினிட், frankliniella fusca => பிராங்லினியல்லா ஃபஸ்கா,