Tamil Meaning of franz lehar
பிரான்ஸ் லேகர்
Other Tamil words related to பிரான்ஸ் லேகர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of franz lehar
- franz kline => பிரான்ஸ் க்லைன்
- franz kafka => பிரான்ஸ் காஃப்கா
- franz joseph kline => பிரான்ஸ் ஜோசப் க்ளைன்
- franz joseph haydn => பிரான்ஸ் ஜோசப் ஹேடன்
- franz josef i => பிரான்ஸ் ஜோசப் I
- franz ferdinand => பிரான்ஸ் பெர்டினாண்ட்
- franz anton mesmer => பிரான்ஸ் ஆண்டன் மெஸ்மர்
- frantically => தீவிரமாக
- frantic => பதற்ற
- frans hals => ஃப்ராண்ஸ் ஹால்ஸ்
- franz liszt => பிரான்ஸ் லிஸ்ஸ்ட்
- franz peter schubert => பிரான்ஸ் பீட்டர் ஷூபர்ட்
- franz schubert => பிரான்ஸ் ஷூபர்ட்
- franz seraph peter schubert => பிரான்ஸ் சேரப் பீட்டர் ஷூபர்ட்
- franz werfel => பிரான்ஸ் வெர்ஃபெல்
- frap => ஃப்ராப்
- frape => ஃப்ராப்பே
- frapler => அதிர்ச்சி தரும்
- frappe => ஃப்ராப்பே
- frapped => ஃப்ராப் ப்
Definitions and Meaning of franz lehar in English
franz lehar (n)
Hungarian composer of light operas (1870-1948)
FAQs About the word franz lehar
பிரான்ஸ் லேகர்
Hungarian composer of light operas (1870-1948)
No synonyms found.
No antonyms found.
franz kline => பிரான்ஸ் க்லைன், franz kafka => பிரான்ஸ் காஃப்கா, franz joseph kline => பிரான்ஸ் ஜோசப் க்ளைன், franz joseph haydn => பிரான்ஸ் ஜோசப் ஹேடன், franz josef i => பிரான்ஸ் ஜோசப் I,