Tamil Meaning of frape
ஃப்ராப்பே
Other Tamil words related to ஃப்ராப்பே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frape
- frap => ஃப்ராப்
- franz werfel => பிரான்ஸ் வெர்ஃபெல்
- franz seraph peter schubert => பிரான்ஸ் சேரப் பீட்டர் ஷூபர்ட்
- franz schubert => பிரான்ஸ் ஷூபர்ட்
- franz peter schubert => பிரான்ஸ் பீட்டர் ஷூபர்ட்
- franz liszt => பிரான்ஸ் லிஸ்ஸ்ட்
- franz lehar => பிரான்ஸ் லேகர்
- franz kline => பிரான்ஸ் க்லைன்
- franz kafka => பிரான்ஸ் காஃப்கா
- franz joseph kline => பிரான்ஸ் ஜோசப் க்ளைன்
Definitions and Meaning of frape in English
frape (n.)
A crowd, a rabble.
FAQs About the word frape
ஃப்ராப்பே
A crowd, a rabble.
No synonyms found.
No antonyms found.
frap => ஃப்ராப், franz werfel => பிரான்ஸ் வெர்ஃபெல், franz seraph peter schubert => பிரான்ஸ் சேரப் பீட்டர் ஷூபர்ட், franz schubert => பிரான்ஸ் ஷூபர்ட், franz peter schubert => பிரான்ஸ் பீட்டர் ஷூபர்ட்,