Tamil Meaning of fraser fir
பிரேசர் ஃபர்
Other Tamil words related to பிரேசர் ஃபர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of fraser fir
- frapping => பிராப்பிங்
- frapped => ஃப்ராப் ப்
- frappe => ஃப்ராப்பே
- frapler => அதிர்ச்சி தரும்
- frape => ஃப்ராப்பே
- frap => ஃப்ராப்
- franz werfel => பிரான்ஸ் வெர்ஃபெல்
- franz seraph peter schubert => பிரான்ஸ் சேரப் பீட்டர் ஷூபர்ட்
- franz schubert => பிரான்ஸ் ஷூபர்ட்
- franz peter schubert => பிரான்ஸ் பீட்டர் ஷூபர்ட்
- frasera => பிரேசரா
- frasera speciosa => பிரேசரா ஸ்பெசீயோசா
- frat => ஃப்ரேட்
- frat house => ஃப்ராட் ஹவுஸ்
- frater => ஃப்ரேட்டர்
- fratercula => ஃப்ராட்டர்குலா
- fratercula arctica => அட்லாண்டிக் பஃபின்
- fratercula corniculata => ஃப்ரேட்டர்குலா கொர்னிகுலேட்டா
- fraternal => சகோதரத்துவ
- fraternal twin => சகோதர இரட்டையர்
Definitions and Meaning of fraser fir in English
fraser fir (n)
small fast-growing but short-lived fir of southern Alleghenies similar to balsam fir but with very short leaves
FAQs About the word fraser fir
பிரேசர் ஃபர்
small fast-growing but short-lived fir of southern Alleghenies similar to balsam fir but with very short leaves
No synonyms found.
No antonyms found.
frapping => பிராப்பிங், frapped => ஃப்ராப் ப், frappe => ஃப்ராப்பே, frapler => அதிர்ச்சி தரும், frape => ஃப்ராப்பே,