Tamil Meaning of franz peter schubert
பிரான்ஸ் பீட்டர் ஷூபர்ட்
Other Tamil words related to பிரான்ஸ் பீட்டர் ஷூபர்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of franz peter schubert
- franz liszt => பிரான்ஸ் லிஸ்ஸ்ட்
- franz lehar => பிரான்ஸ் லேகர்
- franz kline => பிரான்ஸ் க்லைன்
- franz kafka => பிரான்ஸ் காஃப்கா
- franz joseph kline => பிரான்ஸ் ஜோசப் க்ளைன்
- franz joseph haydn => பிரான்ஸ் ஜோசப் ஹேடன்
- franz josef i => பிரான்ஸ் ஜோசப் I
- franz ferdinand => பிரான்ஸ் பெர்டினாண்ட்
- franz anton mesmer => பிரான்ஸ் ஆண்டன் மெஸ்மர்
- frantically => தீவிரமாக
Definitions and Meaning of franz peter schubert in English
franz peter schubert (n)
Austrian composer known for his compositions for voice and piano (1797-1828)
FAQs About the word franz peter schubert
பிரான்ஸ் பீட்டர் ஷூபர்ட்
Austrian composer known for his compositions for voice and piano (1797-1828)
No synonyms found.
No antonyms found.
franz liszt => பிரான்ஸ் லிஸ்ஸ்ட், franz lehar => பிரான்ஸ் லேகர், franz kline => பிரான்ஸ் க்லைன், franz kafka => பிரான்ஸ் காஃப்கா, franz joseph kline => பிரான்ஸ் ஜோசப் க்ளைன்,