Tamil Meaning of frankalmoigne
பிராங்கல்மோய்ன்
Other Tamil words related to பிராங்கல்மோய்ன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frankalmoigne
- frank winfield woolworth => பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த்
- frank whittle => பிராங்க் விட்டல்
- frank stockton => பிராங்க் ஸ்டாக்க்டன்
- frank stella => ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா
- frank sinatra => ஃபிராங்க் சினாட்ரா
- frank philip stella => பிராங்க் பிலிப் ஸ்டெல்லா
- frank norris => ஃபிராங்க் நோர்ரிஸ்
- frank morrison spillane => பிராங்க் மோரிசன் ஸ்பில்லேன்
- frank lloyd wright => பிராங் லாயிட் ரைட்
- frank harris => பிராங்க் ஹாரிஸ்
- frank-chase => ஃபிராங்க்-சேஸ்
- franked => பிராங்
- frankenstein => ஃப்ராங்கன்ஸ்டைன்
- frankenstein's monster => ஃபிராங்கன்ஸ்டீனின் அரக்கன்
- frank-fee => பிராங்க்-கட்டணம்
- frankfort => பிராங்பர்ட்
- frankfort black => பிராங்பேர்ட் கறுப்பு
- frankfurt => பிராங்பர்ட்
- frankfurt on the main => பிராங்பேர்ட் ஆன் தி மேன்
- frankfurter => ஃப்ராங்க்பேர்ட்னர்
Definitions and Meaning of frankalmoigne in English
frankalmoigne (a.)
A tenure by which a religious corporation holds lands given to them and their successors forever, usually on condition of praying for the soul of the donor and his heirs; -- called also tenure by free alms.
FAQs About the word frankalmoigne
பிராங்கல்மோய்ன்
A tenure by which a religious corporation holds lands given to them and their successors forever, usually on condition of praying for the soul of the donor and
No synonyms found.
No antonyms found.
frank winfield woolworth => பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த், frank whittle => பிராங்க் விட்டல், frank stockton => பிராங்க் ஸ்டாக்க்டன், frank stella => ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா, frank sinatra => ஃபிராங்க் சினாட்ரா,