Tamil Meaning of frankenstein's monster
ஃபிராங்கன்ஸ்டீனின் அரக்கன்
Other Tamil words related to ஃபிராங்கன்ஸ்டீனின் அரக்கன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frankenstein's monster
- frankenstein => ஃப்ராங்கன்ஸ்டைன்
- franked => பிராங்
- frank-chase => ஃபிராங்க்-சேஸ்
- frankalmoigne => பிராங்கல்மோய்ன்
- frank winfield woolworth => பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த்
- frank whittle => பிராங்க் விட்டல்
- frank stockton => பிராங்க் ஸ்டாக்க்டன்
- frank stella => ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா
- frank sinatra => ஃபிராங்க் சினாட்ரா
- frank philip stella => பிராங்க் பிலிப் ஸ்டெல்லா
- frank-fee => பிராங்க்-கட்டணம்
- frankfort => பிராங்பர்ட்
- frankfort black => பிராங்பேர்ட் கறுப்பு
- frankfurt => பிராங்பர்ட்
- frankfurt on the main => பிராங்பேர்ட் ஆன் தி மேன்
- frankfurter => ஃப்ராங்க்பேர்ட்னர்
- frankfurter bun => ஃப்ராங்க்ஃபர்ட்டர் பன்
- frankincense => தூபம்
- frankincense pine => ஃபிராங்கிசென்ஸ் பைன்
- franking => பிராங்கிங்
Definitions and Meaning of frankenstein's monster in English
frankenstein's monster (n)
the monster created by Frankenstein in a gothic novel by Mary Wollstonecraft Shelley (the creator's name is commonly used to refer to his creation)
FAQs About the word frankenstein's monster
ஃபிராங்கன்ஸ்டீனின் அரக்கன்
the monster created by Frankenstein in a gothic novel by Mary Wollstonecraft Shelley (the creator's name is commonly used to refer to his creation)
No synonyms found.
No antonyms found.
frankenstein => ஃப்ராங்கன்ஸ்டைன், franked => பிராங், frank-chase => ஃபிராங்க்-சேஸ், frankalmoigne => பிராங்கல்மோய்ன், frank winfield woolworth => பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த்,