Tamil Meaning of frankenstein
ஃப்ராங்கன்ஸ்டைன்
Other Tamil words related to ஃப்ராங்கன்ஸ்டைன்
Nearest Words of frankenstein
- franked => பிராங்
- frank-chase => ஃபிராங்க்-சேஸ்
- frankalmoigne => பிராங்கல்மோய்ன்
- frank winfield woolworth => பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த்
- frank whittle => பிராங்க் விட்டல்
- frank stockton => பிராங்க் ஸ்டாக்க்டன்
- frank stella => ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா
- frank sinatra => ஃபிராங்க் சினாட்ரா
- frank philip stella => பிராங்க் பிலிப் ஸ்டெல்லா
- frank norris => ஃபிராங்க் நோர்ரிஸ்
- frankenstein's monster => ஃபிராங்கன்ஸ்டீனின் அரக்கன்
- frank-fee => பிராங்க்-கட்டணம்
- frankfort => பிராங்பர்ட்
- frankfort black => பிராங்பேர்ட் கறுப்பு
- frankfurt => பிராங்பர்ட்
- frankfurt on the main => பிராங்பேர்ட் ஆன் தி மேன்
- frankfurter => ஃப்ராங்க்பேர்ட்னர்
- frankfurter bun => ஃப்ராங்க்ஃபர்ட்டர் பன்
- frankincense => தூபம்
- frankincense pine => ஃபிராங்கிசென்ஸ் பைன்
Definitions and Meaning of frankenstein in English
frankenstein (n)
an agency that escapes control and destroys its creator
the monster created by Frankenstein in a gothic novel by Mary Wollstonecraft Shelley (the creator's name is commonly used to refer to his creation)
the fictional Swiss scientist who was the protagonist in a gothic novel by Mary Wollstonecraft Shelley; he created a monster from parts of corpses
FAQs About the word frankenstein
ஃப்ராங்கன்ஸ்டைன்
an agency that escapes control and destroys its creator, the monster created by Frankenstein in a gothic novel by Mary Wollstonecraft Shelley (the creator's nam
பேன்ஷீ,போகிமேன்,பயம்,போகிமான்,தானவன்,பேய்,பிசாசு,அச்சம்,விசித்திரமான,க்ரோடெஸ்க்யுரி
No antonyms found.
franked => பிராங், frank-chase => ஃபிராங்க்-சேஸ், frankalmoigne => பிராங்கல்மோய்ன், frank winfield woolworth => பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த், frank whittle => பிராங்க் விட்டல்,